Träningsprogram

Jag erbjuder två olika typer av träningsprogram samt personlig träning här nedan kan du läsa mer om vilken som passar dig bäst samt lämna en intresseanmälan.

Personlig träning

Personlig träning i min egen träningslokal i Tierp där jag hjälper allt från styrkelyftare, motionärer, hockeylag och simmare med träning för att bli starkare, snabbare, smidigare, lättare eller tyngre. Helt individuellt program där vi utifrån dina mål och intressen lägger upp ett program. Lämna intresse i formuläret nedan så bokar vi in ett icke bindande kostnadsfritt möte.

Personligt schema

* Helt personligt schema där vi verkligen ser till dina styrkor/svagheter och bygger programmet efter det. Detta program baseras på antingen % eller RPE beroende på vad vi anser vara lämpligast för dig.

Detta kostar 200kr / veckan inkl moms och det är begränsade antal platser.
Det här programmet går även att utveckla i fysiska träffar där vi går igenom din teknik i mitt egna gym i Tierp.

Norling Training

* Träningsprogram ett halvår.

Medlem i Norling Training, en facebookgrupp där vi tillsammans med andra medlemmar kan dela med oss av filmer på lyft eller andra funderingar. Här får du tekniktips och svar på frågor.

Träningsprogrammet är i RPE skala, Det innebär att man tränar efter sin dagsform vilket gör att man har möjlighet att köra på lite extra om man har en bra dag och möjlighet att ta det lite lugnare om man har sovit dåligt, haft mycket på jobbet os.v. detta gör att vi minskar risken för skador men även får fina chanser att trycka på extra om det finns pulver, vilket alltid är kul.

Vi tränar alla på samma program, ska man tävla så säger man till 3-4 veckor i förväg så får man ett separat toppningsschema.

Detta funkar för alla, gammal som ung, nybörjare som erfaren.
Det bygger på långsiktighet och vi jobbar aktivt med att förebygga skador

Det finns två varianter, dels 5 dagarsschema och dels ett 3 dagarsschema.
Snitt ökning med detta program 2020 var på 5 månader, 19kg i Knäböj, 10kg i bänkpress och 20kg i marklyft. Toppnoteringen för en atlet blev 60kg i Knäböj, 15 kg i Bänkpress och 40kg i Marklyft.

Tränar du 5 pass i veckan ser det ut som följande:
2 pass knäböj
2-3 pass bänkpress
1-2 pass marklyft
1 Pass Prehab, Rehab och Bodybuldning.

Tränar du 3 pass i veckan ser det ut som följande:
1-2 pass knäböj
1-2 pass bänkpress
1 pass marklyft
och ibland 1 Pass Prehab, Rehab och Bodybuildning.

För ett halvår kostar detta 2000kr inkl moms.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.