Träningsprogram

Jag erbjuder två olika typer av träningsprogram samt personlig träning.

Här nedan kan du läsa mer om vilken som passar dig bäst samt lämna en intresseanmälan.

Personlig träning på plats i Österbybruk

Personlig träning i min egen träningslokal i Österbybruk där jag hjälper allt från styrkelyftare, motionärer, hockeylag och simmare med träning för att bli starkare, snabbare, smidigare, lättare eller tyngre.  Lämna intresse i formuläret nedan så bokar vi in ett icke bindande kostnadsfritt möte.

Personligt schema

Personligt anpassat schema där vi verkligen ser till dina styrkor/svagheter och bygger programmet efter det. Detta program baseras på antingen % eller RPE beroende på vad vi kommer överens om och anser vara lämpligast för dig.

Pris: 1200kr/månaden eller 1000kr/månaden med 6 månaders bindningstid.

Norling Training

Medlem i Norling Training, en Facebook grupp där du tillsammans med andra medlemmar kan dela med dig av filmer på lyft eller andra funderingar. Här får du tekniktips och svar på frågor.

Träningsprogrammet är RPE baserat. Det innebär att man tränar efter sin dagsform vilket gör att man har möjlighet att köra på lite extra om man har en bra dag och möjlighet att ta det lite lugnare om man har sovit dåligt, haft mycket på jobbet os.v. detta gör att vi minskar risken för skador men även får chans att trycka på extra om det finns energi. 

Vi tränar alla på samma program, ska man tävla så säger man till 3-4 veckor i förväg så får man ett separat toppningsschema.

Detta funkar för alla, gammal som ung, nybörjare som erfaren.
Det bygger på långsiktighet och vi jobbar aktivt med att förebygga skador.

För ett halvår kostar detta 1999kr inkl moms.

Träningsschema

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.